Acorn Works

Office Refurbishment - Diss, Norfolk

This was the initial phase of a two-year rolling complete office refurbishment programme of investment in Midwich’s Diss headquarters.

Project Overview

Acorn was tasked with delivering a modern, motivational marketing department within a previously under-utilised area of this building. 

Whilst maintaining the key brief to provide a wow-factor, Acorn had to continuously consider the requirements for compliance with building regulations and health and safety legislation as part of this office refurbishment.

The successful marriage of state-of-the-art AV hardware with contemporary furniture and seating resulted in this modern, spacious and flexible working environment.

There was a close collaboration between Midwich’s senior management team and the staff at Acorn during nine months of planning and designing. The new space was delivered in less than four weeks whilst the surrounding departments remained open for the client’s staff. See our timelapse footage below.

Key Features

The use of curved glass walls to create ‘relax and inspire’ zones, further reinforced with feature flooring of artificial grass and wood-plank, provided Midwich with desperately needed additional meeting spaces for both the marketing and other departments to use. This also promoted a greater ethos for staff to interact with other departments through the addition of these additional soft meeting spaces.

Including:

  • Design and 3D Walkthroughs
  • Project Management
  • Feature Flooring
  • Digital Wallpapers
  • Interior Design
  • Office Refurbishment

Client:

Midwich

Glass Partition - Diss, Norfolk by Acorn Works Ltd
Digital wallpaper & glass partition create an impact